AANGESLOTEN BIJ

Funduik - Baarmannetje of Bergeend

Slag Baardmannetje is een duikstek met tal van objecten waaronder oude wrakdelen, een paar grijparmen, een groot kunstrif en de wrakdelen van de 'vermaarde' Amsterdamned. Je ziet hier ook aardig wat leven. Platvis, krabbetjes en garnaaltjes komen veel voor en soms spot je ook regenboogforellen en haring.

Slag Bergeend is een duikstek voor iedereen. Oefenduikers en snorkelaars vinden in het ondiepe gedeelte van Slag Bergeend een rustige duikstek. Geoefende duikers komen hier vooral voor het Loodwrak, het Touwwrak of de rotswand. Zwem voor zowel het Loodwrak als de rotswand 300 meter uit, vanaf de golfbreker. Koers wrak: 143 graden, rotswand: 160 graden.

Dagprogramma
We verzamelen om 09:00 uur op het duikcentrum, pakken de duikspullen in en gaan op weg. je kan ook rechtsteeks naar het meer rijden we verzamelen daar rond half elf. 
We maken twee heerlijke duiken afhankelijk van het weer bij de Bergeend of het Baardmannetje

Inbegrepen

  • Volle tank/lood + 2e tankvulling 

Niet inbegrepen

  • Huur duikuitrusting
  • lunch
  • Vervoer naar de duiklocatie, carpoolen is meestal wel mogelijk, neem dan even van te voren contact op met het duikcentrum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Alle overige uitgaven

Van november 06, 2022 10:30 tot november 06, 2022 16:00

Bij Oostervantstraat 25, 3021 PT Rotterdam

Funduik - Baarmannetje of Bergeend


HET PAPIERWERK

Je neemt deel aan een duik cursus , daarom moet je deze verplichte formulieren invullen:

Op onze website vindt je alles omtrent de medische keuringen en als op de Fit For Diving verklaring een Ja is ingevuld dan moet je even langs de dokter!

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404