AANGESLOTEN BIJ

Fundive - Padi Women Dive Day

YOGA & DUIKEN

PADI Women Dive Day

Zaterdag 17 juli 2021

 

Dit jaar nodigen we duikers uit om PADI Women Dive Day te vieren die volledig in het teken staat van balans tussen mens en zee

 

Souldivers organiseert op zaterdag 17 juli een yoga & duik event. Wanneer we bij de duikstek aankomen, zal er eerst een yogales worden gegeven door twee gecertificeerde yoga instructrices 'Sirene Savasana Duo'. Zij zullen specifiek focussen op oefeningen ter ondersteuning van het duiken en de ademhaling. Op die manier kan je gebalanceerd en rustig het water in gaan. Wie weet wat je allemaal meer gaat ziet wanneer je gaat duiken vanuit een kalme staat van zijn? Of gaat jouw luchtverbruik misschien wel naar beneden? Het zal in ieder geval ook goed zijn voor de spieren die we gebruiken in het water, aar ook wanneer we met onze tank op de rug de dijk op lopen.

 

Hoe ziet deze dag er uit?

10:30 Dagopening bij de duikstek

11:00 Start yoga

12:30 Duikbriefing & lunch

13:45 Duiken

15:30 Dagafsluiting

Voor degenen die materiaal willen huren bij Souldivers, zullen we om 8:30 uur afspreken bij het Oostervant zwembad en elkaar ook weer na de duik ontmoeten bij het zwembad om de spullen terug te brengen.

 

Goed om te weten

  • Eerdere yoga ervaring is niet vereist. Wel dat je minimaal je PADI Open Water Brevet hebt afgerond.

  • Om iedereen de aandacht en tijd zowel boven als onderwater te kunnen geven, hebben we plek voor maximaal 20 duikende yogi's. Inschrijving gaat op een first come, first serve basis.

  • De kosten van dit event zijn €30 en dit is inclusief lunch, exclusief materiaalhuur.

  • Materiaalhuur is mogelijk, graag dit aangeven bij het inschrijven.

  • We gaan duiken bij of de Strandgaper of de Bergse Diepsluis, afhankelijk van oa weersomstandigheden. De definitieve duikstek wordt t.z.t. bekend gemaakt.

  • Vervoer naar de duiklocatie is niet inbegrepen, vaak is er wel een mogelijkheid om te carpoolen, wil je dit, neem dan tijdig voor de Fun Dive contact met ons op via de mail.

 

Namasté.

Op juli 17, 2021

Bij Oostervantstraat 25, 3021 PT Rotterdam

Fundive - Padi Women Dive Day


HET PAPIERWERK

Je neemt deel aan een duik cursus , daarom moet je deze verplichte formulieren invullen:

Op onze website vindt je alles omtrent de medische keuringen en als op de Fit For Diving verklaring een Ja is ingevuld dan moet je even langs de dokter!

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404