AANGESLOTEN BIJ

Zeeland

Adres:
Vrijdag 11 - zondag 13 september 2015 Een weekend met een luxe verblijf in Burgh Haamstede, 2 * uitgebreid ontbijt, een driegangendiner en 5 duiken in de Zeeuwse wateren! Prijs: € 280,00 p.p. / Prijs voor clubleden: € 230,00 p.p. Programma Vrijdag (ca. 19:00 uur) Na aankomst en de incheck in het hotel krijg je een uitgebreide briefing over het weekend, daarna gaan we beginnen met een nachtduik. Na afloop van de duiken kunnen we een lekker drankje gaan doen in een van de gezellige cafeetjes van Burgh-Haamstede. Zaterdag Na het ontbijt gaan we op weg om weer 2 mooie duikjes te maken in de Grevelingen en/of Oosterschelde. Tussen de duiken wordt er ergens geluncht (voor eigen rekening). Na de duiken gaan we ons opfrissen in het hotel, wellicht een lekker drankje doen, en daarna heerlijk dineren. Zondag Op zondag worden er ook weer 2 duiken gemaakt. Tussen de duiken door eten we ergens een broodje (voor eigen rekening). Elke duik wordt op een andere locatie gemaakt, de begeleidende instructeur, Frank Dorenbos, zal zijn uiterste best doen om je het mooiste onderwaterleven van Zeeland te zien. Tussen de duiken door gaan we de tank weer vullen. Je krijgt een volle tank mee op dit weekend, de overige tankvullingen zijn voor eigen rekening. Verblijf Je verblijft van vrijdagavond tot zondagochtend na het ontbijt in Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede. Dit hotel staat geclassificeerd als een 4*hotel. Het hotel ligt op het rustige platteland in Burgh-Haamstede, vlakbij het strand en biedt naast de mooie appartementen, een fitnesscentrum, spa, binnenzwembad, sauna, een bar en een restaurant. De appartementen hebben een moderne inrichting, woonkamer, 2 slaapkamers (2 eenpersoonsbedden) en een badkamer met douche/toilet. Een heerlijk verblijf. Verzorging Uitgebreid ontbijt op zaterdag/zondag en een heerlijk diner op zaterdag. Diner 1. Voorgerecht Antipasta: huisgemaakte inktvis ringen, gerookte zalm met geitenkaas, crostini’s met eendenborst en gorgonzola, Italiaanse sushi, gegratineerde scampi, pastrami, bresaola, salami, carpaccio ossenhaas, vitello tonnato en een espresso kopje gevuld met een overheerlijke zuppa. 2. Hoofdgerecht (vis/vlees) Rombo alla griglia: gegrilde tarbot filet, gemarineerd met citroen en groene kruiden, geserveerd met een olijven vinaigrette ofGrigliate di cinghiale: gegrilde wildzwijn racks met een saus van rozemarijn, rode peper, rode wijn en chocolade. 3. Nagerecht Creme brulée: huisgemaakte Amaretto crème brûlée geserveerd met een noten-praline ijs. Eet je liever vegetarisch, laat het even weten. De drankjes zijn exclusief. PADI Advanced Open Water brevet In dit weekend kun je ook je Advanced brevet behalen. Je krijgt een leuke korting als je de Advanced Open Water cursus doet tijdens dit weekend want de huur van de duikuitrusting is dit weekend inclusief de cursusprijs. Inbegrepen 2 nachten verblijf in Grand hotel Ter Duin **** toeristenbelasting € 2,50 p.p.p.n. 2 * uitgebreid ontbijt, 1 * driegangendiner een volle tank bij vertrek, lood begeleiding door Souldivers Niet inbegrepen tankvullingen eenpersoonskamer, meerprijs € 145,00 p.p. huur duikuitrusting alle overige uitgaven Wil je voor dit weekend een duikuitrusting huren, laat dit dan tijdig weten. Heb je nog niet zoveel ervaring dat je zelfstandig durft te duiken, heb je persoonlijke duikbegeleiding onder water nodig, dan kun je dit regelen via het duikcentrum, prijs € 12,50 per duik. Je krijgt dan je eigen divemaster mee. (2 duikers per divemaster)

Terug

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404