AANGESLOTEN BIJ

Duikcentrum Souldivers

Opleiding centrum

PADI 5 STAR IDC

Duikopleidingen

PROEFDUIK - SNORKELEN - KIDS

Je kunt nog niet duiken en je wilt ervaren hoe het voelt om onderwater te zweven.
Dan zijn dit de cursussen voor jou. Je duikt onder begeleiding, zo krijg je op een leuke en laag drempelige manier de smaak te pakken. Voor kinderen vanaf 8 jaar is er het Seal Team.

Proefduik - introductie duiken

Deze duik noemen wij Discover Scuba Diving , meestal is deze duik in het ondiepe gedeelte van het zwembad, hoewel het naar keuze ook in het buitenwater kan gebeuren, al vanaf 10 jaar!

Snorkelen

Een nieuwe dimensie in je belevenissen, de kennismaking met alles wat onderwater leeft! Een superleuke ervaring, de snorkel introductie geeft je het vertrouwen om het allemaal wat makkelijker en veiliger te maken.

PADI Seal Team - vanaf 8 jaar

Al vanaf 8 jaar kunnen de kids duiken! Ze genieten ervan en is een intense rustgevende belevenis! Na iedere sessie in het zwembad krijgen ze een beloning!

PADI Master Seal Team

Een vervolg op het Sealteam waarin wij verder gaan van deze jonge duiker een nog betere duiker te maken, als hij later beslist om voor de Jr openwaterduiker opleiding te gaan, heeft hij zeker een streepje voor!

Leren duiken

Je gaat er voor, je wilt zelfstandig veilig en ontspannen kunnen duiken, je avontuur start hier. De PADI Open Water cursus geeft je de mogelijk om samen met een buddy te duiken. De Junior cursus is voor kinderen van 12 t/m 14 jaar.

PADI Scuba Diver 

Je duikt onder begeleiding over de hele wereld tot een maximale diepte van 12 meter! Dit is tevens de opstap naar het Openwater brevet wat hierna met een upgrade makkelijker te bereiken!

PADI Scuba Diver Upgrade

Je wil zelfstandig kunnen duiken en graag de Upgrade maken naar Openwaterdiver. Je mag dan dieper en zelfstandig duiken met een buddy!

PADI Open Water Vakantiecursus 

De theorie en zwembadlessen doe je in Rotterdam, de buitenwaterduiken op je vakantiebestemming.

PADI Open Water cursus

Het felbegeerde wereldwijd bekende Padi brevet waarmee je zelfstandig, samen met een buddy, tot een diepte van 18 meter kan duiken! Voor de Junior Open water duiker ( 10 t/m 14 jaar) geldt er een maximale diepte van 12 meter.

Specialties na Open Water

Meer training in een speciaal onderdeel van het duiken maakt je een betere en veilige duiker.

 

PADI Open Water VakantiecursuDe theorie en zwembadlessen doe je in Rotterdam, de buitenwaterduiken op je vakantiebestemming.

Beter LEREN duiken

Je kunt al duiken en de onderwater wereld is niet meer vreemd voor je. Maar je wilt beter leren duiken met een grotere set aan skills en ervaringen. Dan is de Advanced cursus wat voor jou.

Adventure Diver

Alle Adventure dives zijn fantastisch voor je duikontwikkeling en daarmee kan je uiteindelijk je advanced brevet behalen door de twee verplichte duiken Diep en navigatie duiken toe te voegen.

Scuba Review / PADI Reactivate

Na het behalen van je PADI Open water is het belangrijk dat je je skills goed vers houd, daarom moet je na 6 maanden niet duiken een Reactivate (voormalig Scuba Review) doen.

Advanced Open Water Diver 

Met het advanced brevet heb je meer geleerd, je hebt dan 5 adventure duiken waaronder de diep en navigatieduik en je kan nu met deze opleiding duiken tot een diepte van 30 meter. Juniors mogen tot 21 meter na het behalen van het Advanced brevet.

Specialties

Meer training in een speciaal onderdeel van het duiken maakt je een betere en veilige duiker. 

Veilig duiken

Wie goed duikt, duikt veilig. Maar er kan altijd wat mis gaan. In de Rescue cursus leer je technieken om duikers in nood bij te staan. Een rescue duiker als buddy, wie wil dat nou niet.

Rescue Diver

De training is er op gericht een hulp vaardige duiker te ontwikkelen die alle reddingsvaardigheden beheerst! Het brevet is een vereiste voor en tevens de sleutel tot de Divemaster opleiding. Ook een Jr duiker kan de rescue opleiding doen!

EFR Training

De EFR cursus is gemaakt om de onervaren redder eerste hulp vaardigheden (primaire en secundaire care) bij te brengen. EFR training omvat technieken om bij zowel volwassenen als bij kinderen (in apart cursusonderdeel Care For Children) reanimatie toe te passen.

EFR Update

Je hebt het EFR brevet al in de pocket en wellicht ben je ook de goed getrainde Padi Rescue Diver, dan moet je de skills updated houden door minstens iedere 2 jaar een opfriscursus!

 

 

DIVEMASTER-MASTER SCUBA 

Wanneer het je leuk lijkt een duikprofessional te worden, dan is de Divemaster de eerste stap. Je wilt het hoogst mogelijke bereiken in het recreatieve traject, ga dan voor Master Scuba Diver. De keuze is aan jou.

 

Cursusinformatie: alle lessen starten in Recreatiecentrum Oostervant, Oostervantstraat 25 3021 PT Rotterdam.

Voor de ondiepe duiklessen maken wij gebruik van het zwembad van Recreatiecentrum Oostervant te Rotterdam

Voor de buitenduiken gaan wij naar een geschikte zoet- of zoutwater duiklocatie zoals het Oostvoornsemeer, de Zevenhuizerplas, Dreischor, Nieuwe Kerkweg of de Vinkeveenseplassen.

Lees ook even de Algemene Voorwaarden van PADI Duikcentrum Souldivers wanneer je deelneemt aan een duikcursus of andere duikactiviteit.

 

paditouch

Divemaster

Lijkt het je heel erg leuk om mensen te begeleiden en met hun de eerste ervaring onderwater te delen, dan is de Padi Divemaster opleiding zeker iets voor jou!

Divemaster Introductie Avond

Deze avond is er voor gemaakt de geïnteresseerden voor de Divemaster cursus volledig op de hoogte te brengen van alle belangrijke onderdelen van zo een opleiding

Master Scuba diver

Je vindt het leuk om te duiken en je wilt het hoogste bereiken als recreatief duiker? Souldivers heeft hiervoor een speciaal traject samengesteld - VAN ZERO TO HERO

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404