AANGESLOTEN BIJ

Adventure Duiken Specialties


Deelname aan een PADI Specialty

Wil je deelnemen aan een PADI Specialty, meld je aan en vul ook de Medische verklaring en de PADI Veiligheidsregels in en stuur deze ons toe. Mocht je 1 van de vragen van de Medische verklaring met 'Ja'' moeten beantwoorden, dan is het noodzakelijk dat je medisch gekeurd wordt. Alle duikcursussen en duikactiviteiten hebben als startpunt Duikcentrum Souldivers.

Specialties zijn cursussen gericht op jouw specifieke duikinteresse. Vind je wrakduiken helemaal geweldig, dan geeft de Specialy Nitrox & Diep specialty een perfecte inleiding.


Wrak duiken

Je springt van de boot en laat je naar beneden zakken. Als je de bodem nadert begint zich een herkenbare vorm af te tekenen. Eerst zie je een rechte lijn, dan een rond raam. Vervolgens verschijnt er een schip voor je. Wanneer je naar een wrak kijkt komen heden en verleden bij elkaar.

Wrakken hebben altijd tot de verbeelding gesproken en nu heb je de kans om via de PADI Wrakduik Specialty op een veilige en aangename manier de roep van het wrakduiken te beantwoorden.

Deze cursus is bedoeld als een introductie tot het wrakduiken en leert je de nodige vaardigheden en kennis te ontwikkelen die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van een wrakduik.

Meer informatie & Inschrijven

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404