AANGESLOTEN BIJ

PADI EFR

Informatie

Emergency First Response (EFR) is een snel groeiende internationale organisatie die trainingen voor reanimatie, AED (Automatic External Defibrillator) en eerste hulp verzorgd. De hulp die je biedt (primairy care) aan mensen en/of kinderen die wel en niet in een levensbedreigende situatie verkeren. Secondairy care is het vervolg op de primairy care. Dit houdt in dat je weet hoe je verdere hulp kunt voorzetten als de hulpdiensten lang op zich laten wachten of niet beschikbaar is. Het EFR is een methode die je voorbereidt op situaties waarin u levensreddend kunt handelen.

De EFR cursus is gemaakt om de onervaren redder eerste hulp vaardigheden (primaire en secundaire care) bij te brengen. EFR training omvat technieken om bij zowel volwassenen als bij kinderen (in apart cursusonderdeel Care For Children) reanimatie toe te passen. Tevens kan er tijdens de training aandacht besteed worden aan het gebruik van de AED en het toedienen van zuurstof. De Emergency First Response opleiding voldoet aan de vereisten voor reanimatie en Eerste hulp op de werkplek.

Inhoud:

  • Primary Care.
  • Secundary Care.
  • AED gebruik.
  • Care for Children (optioneel, extra kosten € 35).
  • incl. lesmateriaal.
  • brevetering.

Cursusdagen:

  • Maandagavond 7 november van 18:30 tot 21:30
  • Donderdagavond 10 november van 18:30 tot 21:30

Bij minder dan 3 inschrijvingen kan het zijn dat deze cursus niet doorgaat en proberen we, in overleg, inschrijvingen door te schuiven naar een volgende cursusdatum

Van november 07, 2022 18:30 tot november 10, 2022 21:30

Bij Oostervantstraat 25, 3021 PT Rotterdam

PADI EFR


HET PAPIERWERK

Je neemt deel aan een duik cursus , daarom moet je deze verplichte formulieren invullen:

Op onze website vindt je alles omtrent de medische keuringen en als op de Fit For Diving verklaring een Ja is ingevuld dan moet je even langs de dokter!

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404