AANGESLOTEN BIJ

PADI ReActivate programma

Voormalig Scuba Review

Prijs: € 75,00 p.p.

vakantiecursus

Je hebt een brevet maar al een tijdje niet gedoken? En je gaat binnenkort op duikvakantie of starten met een vervolgopleiding? Dan is het handig om je duikvaardigheden op te frissen met een ReActivate programma.

Het PADI ReActivate programma geeft precies dat wat je nodig hebt om je vaardigheden op te frissen. Het maakt je weer bekend met de duikgerelateerde dingen zodat je je weer comfortabel voelt in het water en met vertrouwen weer gaat genieten van de onderwaterwereld.


Programma

Je wordt vrijdagavond om 19:00 uur of zaterdag- of zondagmiddag 15:15 uur verwacht in recreatiecentrum Oostervant. Thuis heb jij jezelf kunnen voorbereiden op de theorie middels het Touch lesmateriaal. Wanneer je nog vragen hebt neemt de Padi professional de theorie voorafgaand aan de zwembadsessie nogmaals met je door. Heb je een eigen duikuitrusting neem deze dan mee, heb je die (nog) niet dan krijg je een duikuitrusting te leen.

In het begin zal je een paar keer achter je oren moeten krabbelen, maar gaandeweg komt alles snel weer terug. Je kan desgewenst extra aandacht besteden aan oefeningen waar je meer zelfvertrouwen in wilt krijgen. Meestal gaat het dan om vaardigheden als masker afdoen en drijfvermogen controleren. Schrijf je in en duik in je volgende avontuur!

Na de theorie en zwembadsessie “ReActiveren” wij je PADI brevet en ontvang je van PADI een nieuw pasje met daarop de datum waarop je de PADI ReActivate succesvol hebt afgerond. Met dit nieuwe brevet kun je dan overal (bijv. als je op vakantie bent) laten zien dat jij er weer helemaal klaar voor bent om het water in te gaan.

 


Deelnamevereisten

  • minimaal 13 jaar
  • (junior) Open Water Diver brevet

Inbegrepen

  • PADI Touch lesmateriaal
  • Gebruik zwembad en uitrusting
  • Een goede bak koffie

Let op! Voor de touch producten moet u in het bezit zijn van een tablet die door de PADI library app (iOS versie / Android versie) ondersteund wordt.

Het papierwerk

Je neemt deel aan een duik cursus , daarom moet je deze verplichte formulieren invullen:

Op onze website vindt je alles omtrent de medische keuringen en als op de Fit For Diving verklaring een Ja is ingevuld dan moet je even langs de dokter!

 

 


Startdata - Aanmelden

Flexibel studeren met Padi Touch

  • Flexibel studeren met Padi Touch. 
  • Studeren en leren door te bekijken, te luisteren, te lezen en te reageren met een dynamisch lesprogramma.
  •  Leren in eigen tempo. 
  •  Biedt een jaar lang toegang tot het lesmateriaal, waarna je onbeperkte toegang krijgt tot een online versie van de cursus.
  •  Maakt het mogelijk om snel het water in te duiken samen met je instructeur. 

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404