AANGESLOTEN BIJ

PADI Scuba Diver Upgrade

Prijs: € 299,00 p.p.

open water 1

Twee theorie/zwembad lessen plus examen

1 buiten duikdag waarin 2 duiken worden gemaak!

Gaat het allemaal prima, dan heb jij je open water Brevet en kun je over de hele wereld duiken !

Buitenduiken in droogpak

Hoewel het goed mogelijk is in een natpak de Open Water cursus in de winter af te ronden is dit, zeker op de kant, wat minder comfortabel dan in de zomer. Gedurende de wintermaanden bieden we daarom de mogelijkheid om, zonder extra kosten, de buitenduiken van de Open Water cursus in een droogpak te doen. Dat is een stuk comfortabeler op de kant. Het enige wat daar extra bij komt kijken is een extra zwembadles om te wennen aan het droogpak (de zgn. zwembadorientatie). En als je dat dan wilt kun je aansluitend aan de Open Water cursus voor 100 euro extra besluiten zelfs je droogpakspecialty doen. Je maakt dan nog 1 extra droogpakduik op een leuke, interessante duikstek in Nederland.

Vergeet niet wij leven in een waterland, Zeeland, de Schelde en alle zoetwaterplassen!

In Nederland kan je ook geweldige duikervaringen op doen!


Alle gehuurde duikuitrusting dienen SCHOON teruggebracht te worden, mocht dit niet het geval zijn dan berekenen wij u de spoelkosten ad. € 25,00. Constateren wij dat u heeft geürineerd in de gehuurde wetsuit dan bent u verplicht deze te kopen tegen nieuwwaarde.
Bij verlies of beschadiging van duikuitrusting brengen wij de vervangingswaarde in rekening!


Het papierwerk

Je neemt deel aan een duik cursus , daarom moet je deze verplichte formulieren invullen:

 

Op onze website vindt je alles omtrent de medische keuringen en als op de Fit For Diving verklaring een Ja is ingevuld dan moet je even langs de dokter!

 

 


Startdata - Aanmelden