AANGESLOTEN BIJ

Evenementen

PADI Finkick Specialty

Prijs: € 179,00 p.p.

Met de juiste houding en vinslagen kun je onder water elke beweging maken die je wilt. Terplekke omdraaien, door kleine doorgangen zwemmen, achteruit zwemmen, maar ook je vinslagen zo uitvoeren dat je geen modder of zand opwoelt. Dat geeft je als duiker meer vrijheid en het verhoogt je duikvaardigheid. Het is eigenlijk een must voor onderwater fotografen.

Voor duikers die dit willen bereiken verzorgt Souldivers sinds kort de Finkick Specialty. In een avond met wat theorie plus een zwembadles en twee buitenduiken leren we je de frogkick, de propper flutterkick de backwards kick, de helicopter turn en varianten erop. De nadruk ligt op het correct uitvoeren van de kicks, zodanig dat ze ook het meeste effect hebben. Je zult er bij funduiken veel plezier van hebben en je wordt er een betere duiker van.

Voorwaarden

  • Je bent minimaal gebrevetteerd als PADI (Junior) Open Water Diver of je hebt een gelijkwaardig brevet en je bent 12 jaar of ouder.
  • Alle vervolgopleidingen en Specialties zijn exclusief de huur van de duikuitrusting en inclusief het cursusboek en duikbrevet.
Als je zelf nog geen uitrusting hebt kan je deze eventueel bij huren voor het Clubtarief.

Het papierwerk

Je neemt deel aan een duik cursus , daarom moet je deze verplichte formulieren invullen:

Op onze website vindt je alles omtrent de medische keuringen en als op de Fit For Diving verklaring een Ja is ingevuld dan moet je even langs de dokter!


Startdata - Aanmelden

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404