AANGESLOTEN BIJ

PADI Materiaal Specialty

Prijs: € 149,00 p.p.

Tijd: van 09:30 - 17:00 uur

Een duiker heeft na enige tijd een eigen duikuitrusting en is er inmiddels achter dat een automaat die blaast vervelend is en eigenlijk zo verholpen kan zijn.
Hoe prettig is het om meer te weten over de duikuitrusting waarmee je vol van vertrouwen de diepte ingaat en waarvan je verwacht dat het je nooit in de steek zal laten. Een helder idee over alles waar je uit ademt werkt en hoe je dit uit elkaar haalt en weer terug in elkaar zet. Hoe werkt de inflator en hoe krijg ik die vieze schimmel uit mijn masker!
Hoe kan ik het beste omgaan met mijn apparatuur en wat is de beste methode voor onderhoud!
De materiaalspecialty is eigenlijk voor elke serieuze duiker een onmisbaar supplement, krijg een beter inzicht over de conditie van je duikuitrusting en daardoor zal er nooit een duikje geskipt worden door een uitrusting mankement!

Voorwaarden
Je bent minimaal gebrevetteerd als PADI (Junior) Open Water Diver of je hebt een gelijkwaardig brevet en je bent 12 jaar of ouder.

Prijs: 149 euro
Inclusief Touch Digi lespakket, brevetteringskosten, koffie/thee.

Startdata - Aanmelden

Padi Touch

De PADI Touch is een tablet-gebaseerde lesmethode waarin alle relevante theorie op een interactieve manier aan de cursist gepresenteerd wordt. Het is, naast het standaard lesboek en e-learning een derde onafhankelijke lesmethode voor de cursist om de lesstof tot zich te nemen en te beheersen.

Het grote voordeel van de Touch is dat de cursist ook na afloop van de cursus de beschikking blijft houden over de meest recente versie van alle lesmateriaal.

Meer informatie over de Touch is te vinden op de website van PADI. Het is ook mogelijk om een demonstratieversie te downloaden voor Android of iOS