PADI Drijfvermogen Specialty (PPB)

PADI Drijfvermogen Specialty (PPB)

Van oktober 14, 2022 19:00 tot oktober 16, 2022 18:00

Bij Recreatiecentrum Oostervant


Omschrijving

De PPB specialty (of drijfvermogen specialty) is een specialty om de techniek van het uitloden en trimmen te verfijnen en helpt je om je drijfvermogen te perfectioneren.
Zo kun je nog beter boven koraalriffen duiken zonder deze aan te raken en kun je zonder stof op te waaien mooie onderwaterfoto's maken. De cursus is informatief, praktijkgericht en er zit zeker een stevige dosis FUN in verwerkt.

Inhoud

De PADI-specialty Trimtechniek (Peak Performance Buoyancy) is opgezet om alle duikers te helpen hun uittrimvaardigheden op te poetsen tot een niveau dat hoger ligt dan bij Open Water Diver wordt geleerd, via theorie en praktische oefeningen met uittrimmen. De cursus is bedoeld als een veilige inleiding op het uittrimmen - onder toezicht. De nadruk bij deze cursus ligt op plezier en veiligheid.

Tijdens de cursus drijfvermogen worden de volgende onderwerpen behandeld:

Tijdens de drijvermogen cursus wordt eerst 1 sessie in het zwembad geoefend waarna het geleerde, onder begeleiding, in praktijk wordt gebracht in 2 buitenwater drijfvermogen duiken op de aansluitende zondag.

Voorwaarden
Je bent minimaal gebrevetteerd als PADI (Junior) Open Water Diver of je hebt een gelijkwaardig brevet en je bent 10 jaar of ouder.

Alle specialties = exclusief duikuitrusting.
Een duikuitrusting is te huur op het duikcentrum.

Cursusdata Zwembad: 14 oktober
Buitenduiken: 16 oktober