AANGESLOTEN BIJ

PROEFDUIK - DISCOVER SCUBA DIVING

Prijs: 37,50 euro

bovenenonder water

 

Schrijf je nu in voor je eerste duikervaring, maar pas op, duiken is heel erg verslavend!

Ons Discover Scuba Diving programma start op ons Duikcentrum Souldivers met een kleine uitleg waarna we al snel het water van het zwembad opzoeken om je vertrouwd te maken met het ademen onder water,Jij neemt je zwemkleding mee en een handdoek, wij zorgen voor de duikuitrusting.

Na deze duik in het zwembad kan je inschrijven voor de optionele duik in het buitenwater ,In de zomer geven wij deze optionele Discover Scuba Diving buitenduik  in de Vinkeveense plassen of het Grevelingen meer. Wij zoeken het ondiepe gedeelte op, waarbij in de Vinkeveense plassen met wat geluk o.a. snoekbaarsen te zien zijn en in het Grevelingen meer op zeker genoten kan worden van allerlei krabbetjes, garnalen, kreeften, grondeltjes, etc.

Discover Scuba Diving is ook uitermate geschikt voor bedrijven, scholieren en studenten. Ervaar met je vrienden/collega's de scubabeleving.

De Discover Scuba Diving in het zwembad is een avondvullend programma ,we kunnen er op een buitenlocatie een echte duikdag van maken van 's ochtends 9.00 tot 16.00  

Wij verzorgen voor u het gehele programma. Vaardigheden uit Discover Scuba Diving in het buitenwater kunnen meetellen voor het PADI Open Water Diver brevet.

De Discover Scuba Diving ervaring duurt in totaal ca. 2,5 uur. De duikuitrusting is inbegrepen, jij zorgt alleen voor het blije gezicht. Meer informatie? Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelname aan een proefduik/duikcursus

Als je een proefduik gaat maken of een duikcursus wilt volgen, SCHRIJF JE IN en vul ook de Medische verklaring en de PADI Veiligheidsregels in en stuur deze ons toe. Mocht je 1 van de vragen van de Medische verklaring met 'Ja' moeten beantwoorden, dan is het noodzakelijk dat je medisch gekeurd wordt.

 

 


Startdata - Aanmelden