AANGESLOTEN BIJ

zwembad

PROEFDUIK - DISCOVER SCUBA DIVING

Prijs: €37,50 

Schrijf je nu in voor je eerste duikervaring!

Heb je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om onderwater te ademen? Als je weleens wilt duiken maar er nog niet klaar voor bent om een volledige duikcursus te volgen voor je Padi Open Water brevet dan is het Discover Scuba Diving - ervaringsporgamma iets voor jou. 

Discover Scuba DIving is een snelle en plezierige introductie in wat ervoor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. 

Besluit je diezelfde avond dat je een Open Water cursus bij ons wilt volgen? DAn krijg je korting op de cursusprijs, vraag hiernaar bij de staf Souldivers. 

Souldivers verzorgt een avondvullend programma: je krijgt een korte introductie in duiken en we laten je zien welke uitrusting er nodig is bij het duiken. Daarna gaan we het water in en ervaar je zelf hoe het is om onder water adem te halen en gewichtloos te duiken. Het duurt in totaal ongeveer 2.5 uur. 

Jij neemt je zwemkleding en een handdoek mee, wij zorgen voor de rest. 

Deelnemen?

Om deel te kunnen nemen aan een proefduik moet je tenminste 10 jaar oud zijn. Ervaring met duiken is niet nodig, maar je moet een redelijke lichamelijke conditie hebben. Vul tevoren de medische verklaring in, mocht je een van de vragen met 'ja' beantwoorden dan is het noodzakelijk om een medische keuring te doen. 

Een proefduik is ook uitermate geschikt als bedrijfsfeestje, voor scholieren en studenten of als kinderfeestje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Startdata - Aanmelden

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404