AANGESLOTEN BIJ

PADI Divemaster

de eerste stap in het professionele traject van PADI

Prijs: € 649,00 p.p. (excl. 299.00 lespakket!)

Lijkt het je heel erg leuk om mensen te begeleiden en met hun de eerste ervaring onderwater te delen, dan is de Padi Divemaster opleiding zeker iets voor jou! Na het behalen van je PADI Open Water, PADI Advanced en PADI Rescue brevet en eventueel ook wat specialisaties heb je de smaak te pakken en wil je een stapje verder; je wilt een PADI PRO worden! Misschien wil je van je hobby je beroep maken en kijk je uit naar een baan als Diveguide in Koh Tao in Thailand of als Divemaster op een Liveaboard in de Malediven. Is dit je doel, dan is de PADI Divemaster cursus DE cursus die je moet volgen om je professionele duikcarrière op een goede manier te starten.


Deelname aan de DiveMaster cursus

Gebruik duikuitrusting tijdens duikcursussen

Bij deze cursus maak je gebruik van je eigen duikuitrusting. Je hebt nog geen eigen materiaal? Je kunt bij Souldivers een complete duikuitrusting huren tegen de volgende tarieven:

  • niet clublid: €200 voor de hele cursus
  • clublid: €150 voor de hele cursus

Heb je niet een complete duikuitrusting nodig? Kijk dan in onze huurlijsten wat voor jou de voordeligste optie is.

Wil je liever een eigen duikuitrusting? Kom dan langs in onze duikwinkel of neem een kijkje in onze duik-webshop.

Duikmedische keuring

Wil je deelnemen aan de cursus PADI Divemaster dan heb je een duikmedische verklaring nodig van max. 1 jaar oud.

Wil je eerst meer weten over deze PADI PRO opleiding

Neem dan contact met ons op voor een afspraak en/of meldt je aan voor de Divemaster Introductieavond

E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T: 010-8208616 / M: 06 26 734 735


Wat ga je leren?

Gedurende het PADI Divemaster programma word je duikleiderschap aangeleerd d.m.v. zelfstudie en theoriesessies. Je zult de vaardigheden onder water fine-tunen en uithoudingsoefeningen uitvoeren. Ook oefeningen die je organisatietalenten zullen aanscherpen en hoe problemen te voorkomen, op te lossen en te organiseren en anderen helpen om beter te duiken. Je zult deze kennis omzetten in de praktijk door een gestructureerde stage.

Een PADI Divemaster heeft de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt perfecte persoonlijke duikvaardigheden.
  • Je hebt op duikinstructeursniveau kennis over de duiktheorie.
  • Je hebt een veelbetekende training gehad over het assisteren van instructeurs tijdens opleidingen.
  • Je bent in staat de juiste beslissingen te nemen die bijdragen bij het welzijn van de andere duikers.

De Padi Divemastercursus bestaat uit drie onderdelen

1. Divemaster theorie

We gaan dieper in op de duiktheorie. Bij deze cursus maken we gebruik van de Divemaster manual, de Encyclopedia of Recreational Diving en een werkboek. Onderwerpen zoals duikers begeleiden, duikmateriaal, fysica, fysiologie en de kennis van de duiktabel komen uitgebreid aan de orde in de Divemastercursus. De Divemaster theorie wordt afgesloten met het Divemaster examen.

2. Divemaster zwembadvaardigheden

In de Divemaster cursus ga je alle 24 skills uit de Open Water opleiding oefenen zodat je ze op demonstratie nivo kan laten zien. Dit betekent dat je deze vaardigheden dusdanig beheerst dat als een Open Water cursist naar jouw demonstratie zou kijken, hij of zij de oefening direct zal begrijpen en na kunnen doen. Een Padi Divemaster beheerst natuurlijk zijn of haar Rescue skills tot in de puntjes. Ook deze vaardigheden zullen we tijdens de Divemaster cursus uitvoerig trainen. Als afsluiter doen we de Divemaster stress test.

3. Divemaster praktijk

Tijdens de praktische vaardigheden maak je een noodassistentie plan en maak je een onderwaterkaart. Als Divemaster moet je in een korte tijd een duikstek kunnen scannen en over deze duikstek een briefing en een guided tour kunnen verzorgen. Als belangrijkste onderdeel tijdens de cursus ga je stage lopen bij diverse opleidingen of spelen we diverse rollenspellen.


E-learning, leer de theorie thuis

Wil je de theorie liever thuis doen, dat kan ook! Klik op onderstaande banner om je in te schrijven voor het theoriegedeelte van de cursus. Ben je klaar met de theorie, dan gaan we starten met het praktijkgedeelte.


Startdata - Aanmelden