AANGESLOTEN BIJ

WOW-update

De knoop is doorgehakt: er is bekend welke 2e duikstek Souldivers heeft geadopteerd (naast de Strandgaper in de Zevenhuizerplas). De keuze is namelijk gevallen op…. Duikstek Goudzwaard in de Oosterschelde: https://www.duikersgids.nl/goudzwaard. Dit is een prachtige (nog) onontdekte parel in Zeeland, waar het stikt van de vlokslakken en ook kan je er zeeanjelieren tegenkomen. Daarnaast is het ook een geschikte stek voor de wat minder ervaren duiker, omdat de kracht van stroming mee valt voor een stek in de Oosterschelde.

Het komende jaar zullen we met Souldivers minimaal één keer per seizoen hier gaan duiken en onze waarnemingen doorgeven aan stichting ANEMOON. Duik jij mee?

 

Ook is het weer hoog tijd voor het soort van de maand April.

In het kader van het #WOWduiken vertellen we je elke maand graag iets mee over een specifieke vis, dier of plant die leeft in de Nederlandse wateren, zout of zoet. Zo vergroot jij je kennis en kan je die maand specifiek op zoek naar deze soort. 

Deze maand is dat de snotolf. Ja, dat lees je goed SNOT-OLF. Een hele toffe vis en zo’n naam verdient ie niet. Dit is nog de laatste maand dit jaar waarbij we een redelijke kans hebben om de snotolf. Als je er nu een ziet dan heb je een grote kans dat dit een mannelijke snotolf is  die op de eitjes past. De vrouwtjes zijn namelijk al vertrokken.

Heb jij hem al gespot en zo ja, waar?

Kijk snel voor meer informatie op onze facebook pagina

Souldivers PADI 5-star IDC
OOSTERVANTSTRAAT 25
3021PT, Rotterdam

Tel: 010 - 8208616
Mail: info@souldivers.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van onze activiteiten


Algemene voorwaarden - Webdevelopment: No More 404